Επιλογή Σελίδας

ΜΕΛΕΤΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ – INTERIOR DESIGN

Το τεχνικό γραφείο STUDIO DESIGN ACTION – FOUNTISarchitects αναλαμβάνει έργα εσωτερικής διακόσμησης – interior design, τόσο σε κατοικίες όσο και σε επαγγελματικούς χώρους.

Η μελέτη εκπονείται σε άμεση συνεργασία με τον πελάτη για να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Προτείνονται νέα υλικά και τρόποι κατασκευής που προσδίδουν στον κάθε χώρο μοναδικότητα και συμβαδίζουν απόλυτα με την αισθητική του ιδιοκτήτη.

Ο φωτορεαλισμό χρησιμοποιείται ως ένας από τους βασικότερους τρόπους παρουσίασης και μελέτης μιας αρχιτεκτονικής πρότασης, πριν την αποπεράτωση της. Η λεπτομερής παρουσίαση του κάθε χώρου συντελεί στην αποτροπή κακοτεχνιών και συνεπώς στη μείωση του κατασκευαστικού κόστους, καθώς παρέχεται η δυνατότητα να εντοπιστούν και να διορθωθούν τεχνικές και αισθητικές ατέλειες πριν την ολοκλήρωση της κατασκευής. Έτσι οι πελάτες μας μπορούν να έχουν μια ολοκληρωμένη εικόνα για το έργο κατά τη διάρκεια της μελετητικής διαδικασίας.

Η τελική απόδοση του έργου μπορεί να πραγματοποιηθεί από οποιαδήποτε θέση λήψης, καθώς και σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή . Επιπλέον δίνεται η δυνατότητα της κατασκευής σε φωτογραφία για μια πιο ρεαλιστική άποψη καθώς και η δημιουργία video εικονικής περιήγησης στο χώρο.