Επιλογή Σελίδας

ΦΩΤΟΡΕΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ – 3D ANIMATION

Το τεχνικό γραφείο STUDIO DESIGN ACTION – FOUNTISarchitects χρησιμοποιεί τον φωτορεαλισμό ως έναν από τους βασικότερους τρόπους παρουσίασης και μελέτης μιας αρχιτεκτονικής κατασκευής, πριν την αποπεράτωση της. Η σπουδαιότητα του φωτορεαλισμού έγκειται στο γεγονός ότι συντελεί στην αποτροπή ενδεχόμενου επενδυτικού ρίσκου και συνεπώς στη μείωση του κατασκευαστικού κόστους, καθώς παρέχεται η δυνατότητα να εντοπιστούν και να διορθωθούν τεχνικές και αισθητικές ατέλειες πριν την ολοκλήρωση της κατασκευής. Έτσι οι πελάτες μας μπορούν να έχουν μια ολοκληρωμένη εικόνα για το έργο και την τοποθέτηση του στον περιβάλλοντα χώρο.

Η φωτορεαλιστική απεικόνιση έργων αφορά την εξωτερική όψη του κτιρίου, σχεδιασμό οποιουδήποτε εσωτερικού χώρου καθώς και τρισδιάστατη απεικόνιση των κατόψεων του κτίσματος.

Η τελική απόδοση του έργου μπορεί να πραγματοποιηθεί από οποιαδήποτε θέση λήψης, καθώς και σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή . Επιπλέον δίνεται η δυνατότητα της κατασκευής σε φωτογραφία για μια πιο ρεαλιστική άποψη καθώς και η δημιουργία video εικονικής περιήγησης στο χώρο.